Skip to main content

MERK: Vi holder åpent som vanlig med noen endringer!

By Ukategorisert

Coronaviruset fører til store konsekvenser både på verdensbasis, men også her i Norge. Dette har eskalert de siste dagene med mange nye restriksjoner.
Vi i TeleMedic har iverksatt en rekke tiltak som sørger for at vi skal holde oss operative og fortsette driften som normalt slik vi fremdeles kan ivareta ditt sentralbord(din timebooking/kundeservice) og dine kunder/pasienter på en god måte.
Vi har startet å iverksette sikker/VPN hjemmekontorløsning for alle ansatte og skal være ferdig med det i begynnelsen i neste uke. Vi gjør dette for å holde våre ansatte friske og selvsagt bidra til å begrense videre smitte.
Slik situasjonen er nå skal dette ikke ha noen innvirkning på våre helsesekretær-, og timebookingtjenester overfor våre kunder. Vi holder våre åpningstider og vil utføre tjenesten som normalt, men det må kunne påregnes noe lenger ventetid de første dagene.
Har dere spørsmål eller ønsker ekstra hjelp vennligst kontakt oss på support@bellcom.no
Mvh
Drift – TeleMedic

Vi søker snarest etter 2 aut helsesekretærer/Legesekretærer!

By Ukategorisert
Aut. helsesekretærer søkes snarest!
Vi søker 2 autoriserte helsesekretærer/legesekretærer. Vi trenger søkere som fortrinnsvis kan arbeide ved vårt kundesenter hver dag fra 08(09) til 16(15). men også 08(09) til kl. 12/13/14 (etter avtale).
 
De vi søker bør ha kunnskap om de mest vanlige journalsystem på markedet idag som InfoDoc, Winmed3(CGM) og SystemX. Kjenner du til sms tjenester fra Helserespons eller andre timebookingsystem er det også en fordel.
 
Du bør være kvikk, blid, nøyaktig, godt vant med å håndtere inngående telefoner og like å hjelpe pasienter på en god og effektiv måte. Søkere bør ha erfaring med arbeid på legekontor eller tilsvarende.
 
Arbeidsoppgaver vil være å betjene inngående anrop/sms/chat fra flere helseforetak/fastlegekontor, timeadministrasjon, reseptforespørsler, bestille transport, svare på prøver og taksere ved medisinske råd.
 
Velkommen til et ungt og hektisk miljø med spennende muligheter for den rette. Gode betingelser tilbys.
Søkere må snakke og skrive flytende norsk.
 
Send søknad m/CV idag til epost: karlsson@telemedic.no eller ring 55944540/90792892 og spør etter D.Leder Gøran Karlsson hvis du har spørsmål.

Aut. Helsesekretærer søkes for faste stillinger!

By Ukategorisert

Vi søker snarest autoriserte helsesekretærer til faste stillinger med oppstart 1 august. Vi trenger søkere som fortrinnsvis kan arbeide ved vårt kundesenter hver dag fra 08 til 16. men også 08 til kl. 12/13 (etter avtale). Gode betingelser.
Vi er er først i Norge med helsesekretærtjenester på distanse, dvs. at vi er et supplement til de faste ansatte på legekontoret og arbeider via NHN/telefon/digital Dialog/SMS ved behov.
Den vi søker bør ha kunnskap om de mest vanlige journalsystem på markedet idag som InfoDoc, Winmed3(CGM) og SystemX. Kjenner du til sms tjenester fra Helserespons eller andre timebookingsystem er det også en fordel.
Du bør være blid, nøyaktig, godt vant med å håndtere inngående telefoner samt like å hjelpe pasienter på en god og effektiv måte. Søkere bør ha erfaring med arbeid på legekontor eller tilsvarende.
Arbeidsoppgaver vil være å betjene inngående anrop/sms fra flere helseforetak/fastlegekontor, timeadministrasjon, reseptforespørsler, bestille transport, svare på prøver og taksere ved medisinske råd.
Velkommen til et ungt og hektisk miljø med spennende muligheter for den rette.
Søkere må snakke og skrive flytende norsk.
Send søknad/CV til: karlsson@telemedic.no

Close Menu

Ta kontakt!

Ring oss på
55 94 45 45

Eller kontakt oss på salg@telemedic.no