Skip to main content

Aut. Helsesekretærer søkes for faste stillinger!

Vi søker snarest autoriserte helsesekretærer til faste stillinger med oppstart 1 august. Vi trenger søkere som fortrinnsvis kan arbeide ved vårt kundesenter hver dag fra 08 til 16. men også 08 til kl. 12/13 (etter avtale). Gode betingelser.
Vi er er først i Norge med helsesekretærtjenester på distanse, dvs. at vi er et supplement til de faste ansatte på legekontoret og arbeider via NHN/telefon/digital Dialog/SMS ved behov.
Den vi søker bør ha kunnskap om de mest vanlige journalsystem på markedet idag som InfoDoc, Winmed3(CGM) og SystemX. Kjenner du til sms tjenester fra Helserespons eller andre timebookingsystem er det også en fordel.
Du bør være blid, nøyaktig, godt vant med å håndtere inngående telefoner samt like å hjelpe pasienter på en god og effektiv måte. Søkere bør ha erfaring med arbeid på legekontor eller tilsvarende.
Arbeidsoppgaver vil være å betjene inngående anrop/sms fra flere helseforetak/fastlegekontor, timeadministrasjon, reseptforespørsler, bestille transport, svare på prøver og taksere ved medisinske råd.
Velkommen til et ungt og hektisk miljø med spennende muligheter for den rette.
Søkere må snakke og skrive flytende norsk.
Send søknad/CV til: karlsson@telemedic.no

Close Menu

Ta kontakt!

Ring oss på
55 94 45 45

Eller kontakt oss på salg@telemedic.no